Om Oss

Att hitta rätt tjänstebil eller förmånsbil kan vara en källa till visst huvudbry. Dessutom finns många finansieringsupplägg som kan skapa förvirring för den som är oinsatt. Dessa bekymmer vill vi minimera och finns därför till för att sprida information gällande nuvarande regelverk, befintliga alternativ, nyheter på marknaden såväl som begagnade pärlor du kanske inte visste fanns.

Vi guidar dig i tjänstebilsdjungeln

Kort och gott syftar denna hemsida till att underlätta för personer som är ute efter att hitta en bra tjänstebil eller förmånsbil med låga avgifter. Mycket fokus ligger på förståelse av alternativen så att du ska kunna göra en bra bedömning av vad som är rätt för dig och ditt företag eller arbetsgivare.

Med tanke på hur utvecklingen allt mer dras åt klimatvänliga fordon finns också ett antal artiklar om hur ett företag kan utnyttja skattelättnader vid inköp eller leasing av tjänste- och/eller förmånsbilar. Även om det svenska regelverket ännu inte är i klass med det norska – vilket till exempel gjort att närmare hälften av alla nyregistrerade bilar i vårt grannland är elbilar – finns klara fördelar med att välja grönare varianter. Därför ligger också fokus på att hålla dig uppdaterad om elbilsutvecklingen och vilka förmåner som kan utnyttjas i detta avseende.