Europcar har lösningen för dig som behöver en bil som funkar oavsett vad som händer.

Det finns olika sätt att vara mobil med en bil, man kan köpa en bil eller finansiera den på en mängd olika sätt. Men alla dessa olika alternativ innebär ett risktagande och definitivt en begränsning i flexibilitet som kan göra att dina kostnader för mobiliteten blir oförutsägbara. Hos oss på Europcar behöver du inte bry dig om det. Här kan du korttidsleasa, avsluta leasingperioden och byta bil utan bindningstid. Du får dessutom en helhetsservice med kunnig personal och en lånebil om din hyrbil skulle behöva in på service.

"Vi har en ung och fräsch vagnpark av personbilar som är max 12 månader"

– Vi har en ung och fräsch vagnpark av personbilar som är max 12 månader och i många fall betydligt yngre än så. Det gör att du alltid har den senaste tekniken i våra bilar för komfort, säkerhet och miljön. Du kan välja bilar från vår breda vagnpark av personbilar till lätta transportbilar från Volkswagen-gruppens olika varumärken Volkswagen, Audi, Skoda och Seat. Ett av våra senaste tillskott är Nya Volkswagen Crafter skåp som vart utsedd till Van of the Year 2017, berättar Niclas Runberg, Försäljnings- & Marknads Direktör på Europcar.

Det finns bilar för varje tillfälle helt enkelt, och självklart har du möjlighet att uppgradera till en större bil om ditt eller företagets behov ändras.

 

Med fokus på miljön

Europcar vill självklart vara med och driva utvecklingen av miljövänligare alternativ för bilförare och företag, därför kan du hyra laddhybriden Volkswagen Passat GTE Sportscombi, en smart blandning av långfärdsbil och utsläppsfri stadsbil. Känner du dig osäker på hur det fungerar med en laddhybrid och att köra på el finns Europcars kunniga personal alltid till hands.

"Det är en självklarhet för oss att utbilda vår personal"

– Då Europcar är en del av Volkswagen-gruppen i Sverige är det självklarhet för oss att utbilda vår personal i gruppens varumärken och produkter för att se till att våra kunder får en maximal upplevelse av sin nya bil. Det kan vara allt ifrån att koppla ihop sin smartphone med bilen till hur kunden får ut det mesta av din laddhybrid, förklarar Niclas.

Skulle någonting hända med bilen så är det skönt att du alltid kan få hjälp, dygnet runt, årets alla dagar, allt för att du skall känna dig riktigt trygg med din korttidsleasing. Det finns egentligen inga ursäkter, det är bekvämt, tryggt, värde för pengarna och oslagbart flexibelt. Minska de ekonomiska riskerna och obehagliga överraskningarna och hyr en bil på korttidsleasing som passar dig i alla lägen.

 

Läs mer om Europcars korttidsleasing och våra bilar här.